Πανελλήνια Επιτροπή Γονέων & Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων & Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας

Εις μνήμη Ιωάννη Γεωργίου Βαρνάκου

Αθήνα, 01.02.2013

Η Πανελλήνια Επιτροπή Γονέων και Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, με βαθύτατη θλίψη θρηνεί τον πρόσφατο θάνατο του φίλου και συνεργάτη της επιτροπής μας 
Ιωάννη Γ. Βαρνάκου.

Ο Γιάννης Βαρνάκος δεν ήταν ένας απλός πολίτης-συνειδητοποιημένος-καλός άνθρωπος, ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ με όλη την σημασία και το βάρος, που κουβαλάει από την ιστορία, ο απόλυτος χαρακτηρισμός.

Γραμματέας και ιδρυτικό μέλος του συνδέσμου «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΩΝ», δικηγόρος, σύμβουλος και συμπαραστάτης της επιτροπής μας, σε κάθε εκδήλωση  ήταν πάντα κοντά μας ανιδιοτελώς και αρωγός, βοηθώντας μας ουσιαστικά, με όλη την ευαισθησία και την ανθρωπιά που τον διέκρινε.
 
Το 1995 συνέγραψε το βιβλίο (384 σελίδες) «Crimen Inobservatum – Απαρατήρητο Έγκλημα- Οι 1619 Αγνοούμενοι του 1974», αφιερώνοντας το στους 83 Έλληνες Αγνοουμένους της ΕΛ.ΔΥ.Κ. και στους 1536 Αγνοούμενους της Κύπρου.

Στον αγώνα μας για την εξακρίβωση της τύχης των Ελλήνων Αγνοουμένων, ο Γιάννης στάθηκε Αδελφός-Αληθινός Φίλος-Πατριώτης.

Είμαστε υπερήφανοι και ευγνώμονες.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας, αποφάσισε ομόφωνα, σας ελάχιστη ένδειξη σεβασμού, αγάπης και τιμής, να προσφέρει συμβολικά χρηματικό ποσό στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Παίδων, στην μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΝΑΚΟΥ.

Εκφράζουμε από τα βάθη της ψυχής μας την ευχή:
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΑΛΙΑΣΗΣ.
               ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ


                                        Για το Δ.Σ.

                                       Ο πρόεδρος
                                    Ανεμάς Κωνσταντίνος

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.
*
*