Πανελλήνια Επιτροπή Γονέων & Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων & Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας

Απαξίωση Ερντογάν στους Ελλαδίτες συγγενείς αγνοουμένων

Τεκμηριωμένες απαντήσεις στις ερωτήσεις τους ζητούν οι συγγενείς των Ελλαδιτών αγνοουμένων και όχι μόνο οστά σε μικρά κασελάκια.

Η πρόεδρος της Πανελλήνιας Επιτροπής Συγγενών Αγνοουμένων Μαρία Καλπουρτζή μιλώντας αποκλειστικά στο ΣΙΓΜΑ κατηγόρησε την Τουρκία για εγκλήματα πολέμου για τα οποία ποτέ δεν τιμωρήθηκε.

Η Μαρία Καλπουρτζή αποκάλυψε ότι κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Ερντογάν στην Αθήνα έγινε προσπάθεια επίδοσης υπομνήματος που ζητούσε τη συνδρομή της Τουρκίας στο καθαρά ανθρωπιστικό θέμα τις διακρίβωσης της τύχης των αγνοουμένων με το Σουλτάνο να αποφεύγει  επιμελώς κάθε επαφή.

Την ερχόμενη Τρίτη η επιτροπή θα συναντηθεί με τον επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας της Δημοκρατίας για συντονισμό των ενεργειών με στόχο την υποβοήθηση του θέματος που βασανίζει τις ψυχές όλων των συγγενών.

Η Κύπρος είναι κομμάτι της πατρίδας, κομμάτι της Ελλάδας τόνισε με βουρκωμένα μάτια η Μαρία Καλπουρτζή.

Η κυρία Καλπουρτζή τόνισε με έμφαση ότι όλοι οι συγγενείς είναι περήφανοι για τους δικούς τους αγαπημένους τους ανθρώπους που έπεσαν υπερασπιζόμενοι την πατρίδα και εκπληρώνοντας στο ακέραιο το καθήκον τους.

Πηγή: sigmalive.com

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.
*
*