Πανελλήνια Επιτροπή Γονέων & Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων & Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ – Το δέντρο των Αγνοουμένων, υπενθύμιση της απουσίας τους

Σαράντα τέσσερα Χριστούγεννα συμπληρώνονται φέτος χωρίς μια απάντηση για την τύχη των αγαπημένων μας προσώπων.
Σαράντα τέσσερα Χριστούγεννα οι συγγενείς των Αγνοουμένων περιμένουμε με αγωνία, προσμονή αλλά και οργή για ένα νέο.
Σαράντα τέσσερα Χριστούγεννα το εορταστικό κλίμα δεν μας αγγίζει… Η δική μας καρδιά παραμένει παγωμένη.
Σαράντα τέσσερα Χριστούγεννα η ελπίδα μας δεν σβήνει, όπως επίσης δεν χάνεται ο πόθος για να μάθουμε τι απέγιναν οι δικοί μας άνθρωποι.
Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 στις 10 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδήλωση για το στολισμό του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου για τους Αγνοουμένους, στο χώρο του Δημαρχείου Λευκωσίας (παρά την πλατεία Ελευθερίας). Η εκδήλωση πραγματοποιείται από την Παγκύπρια Οργάνωση Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων σε συνεργασία με την ομάδα Εθελοντών Πεζοπόρων Ραδιομαραθωνίου.
Την εκδήλωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη, θα χαιρετήσουν ο Δήμαρχος Λευκωσίας και ο Επίτροπος Προεδρίας κ. Φώτης Φωτίου.
Χαιρετίζουμε με την σειρά μας την κίνηση αυτή που έχει καθιερωθεί για αυτές τις μέρες και καλούμε συγγενείς και φίλους των Αγνοουμένων να παραστούν και να πάρουν μέρος στο στολισμό.
Ως Πανελλήνια Επιτροπή Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας επαναλαμβάνουμε το πάγιο μας αίτημα, να επισπευσθούν οι διαδικασίες εκταφών και ταυτοποίησης των λειψάνων, ώστε να τερματιστεί το δράμα των οικογενειών.
Δεν ξεχνάμε τους Αγνοούμενούς μας και δεν ξεχνάμε το χρέος και την οφειλή που αισθανόμαστε να αγωνιστούμε μέχρι να διακριβωθεί και η τύχη του τελευταίου Αγνοουμένου.

Το ΔΣ της Πανελλήνιας Επιτροπής

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.
*
*