Πανελλήνια Επιτροπή Γονέων & Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων & Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας

1974-2019: ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ – Το δέντρο των Αγνοουμένων, υπενθύμιση της απουσίας τους

Σαράντα πέντε Χριστούγεννα συμπληρώνονται φέτος χωρίς μια απάντηση για την τύχη των αγαπημένων μας προσώπων.

Σαράντα πέντε Χριστούγεννα οι συγγενείς των Αγνοουμένων περιμένουμε με αγωνία, προσμονή αλλά και οργή για ένα νέο.

Σαράντα πέντε Χριστούγεννα το εορταστικό κλίμα δεν μας αγγίζει… Η δική μας καρδιά παραμένει «παγωμένη».

Σαράντα πέντε Χριστούγεννα η ελπίδα μας δεν σβήνει, όπως επίσης δεν χάνεται ο πόθος για να μάθουμε τι απέγιναν οι δικοί μας άνθρωποι.

Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 στις 5 μ.μ θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδήλωση για το στολισμό του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου για τους Αγνοουμένους, στο χώρο του Δημαρχείου Λευκωσίας (παρά την πλατεία Ελευθερίας). Η εκδήλωση πραγματοποιείται από την Παγκύπρια Οργάνωση Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων σε συνεργασία με την ομάδα Εθελοντών Πεζοπόρων Ραδιομαραθωνίου.

Την εκδήλωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Επιτρόπου Προεδρίας και του Δήμου Λευκωσίας, θα χαιρετήσουν ο Επίτροπος Προεδρίας κ. Φώτης Φωτίου και ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης.

Χαιρετίζουμε με την σειρά μας την κίνηση αυτή που έχει καθιερωθεί για αυτές τις μέρες και καλούμε συγγενείς και φίλους των Αγνοουμένων να παραστούν και να πάρουν μέρος στο στολισμό.

Ως Πανελλήνια Επιτροπή Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας επαναλαμβάνουμε το πάγιο μας αίτημα, να επισπευσθούν οι διαδικασίες εκταφών και ταυτοποίησης των λειψάνων, ώστε να τερματιστεί το δράμα των οικογενειών.

Δεν ξεχνάμε τους Αγνοούμενούς μας και δεν ξεχνάμε το χρέος και την οφειλή που αισθανόμαστε να αγωνιστούμε μέχρι να διακριβωθεί και η τύχη του τελευταίου Αγνοουμένου.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.
*
*