Πανελλήνια Επιτροπή Γονέων & Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων & Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας

Στον «αέρα» η νέα ιστοσελίδα της Επιτροπής μας

Η νέα επίσημη ιστοσελίδα της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας ξεκίνησε την λειτουργία της εντελώς ανανεωμένη και αναβαθμισμένη!

Μέσα από τη νέα μας ιστοσελίδα, ο αναγνώστης μπορεί να λάβει βασικές πληροφορίες για την μακροχρόνια πορεία αναζήτησης των «ακουσίως εξαφανισθέντων» ανθρώπων μας, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης αλλά και στην ενεργή συμπαράσταση στον ανθρωπιστικό αγώνα μας, που συνεχίζει σχεδόν μισό αιώνα.

Η Επιτροπή μας προσβλέπει να καταστήσει τον χώρο της ιστοσελίδας μας, σε χώρο αναφοράς για την αλήθεια, χώρο του προφανούς και αναφαίρετου δικαιώματος των συγγενών για την τεκμηριωμένη διακρίβωση της τύχης των αγαπημένων μας.

Στη νέα ιστοσελίδα, μπορούν οι επισκέπτες να βλέπουν ανακοινώσεις, δελτία τύπου, την οργανωτική δομή της Επιτροπής, όλα τα στοιχεία επικοινωνίας και διάφορα άλλα δεδομένα που αφορούν στο μείζον ανθρωπιστικό θέμα.

Πρόκειται για μια σύγχρονη και άκρως λειτουργική ιστοσελίδα, «φιλική» στην πλοήγηση από κινητές συσκευές και ιδιαίτερα γρήγορη.

Η νέα ιστοσελίδα θα αποτελέσει την γέφυρα επικοινωνίας με όλο τον κόσμο, στην Ελλάδα και το εξωτερικό και καλούμε τον κάθε ένα χωριστά, τους φορείς, την Διεθνή κοινότητα να συμπορευτεί μαζί με τους συγγενείς των Αγνοουμένων, για να καταφέρουμε την επίλυση του πιο τραγικού και μακροχρόνιου ανθρωπιστικού προβλήματος, να επηρεάσουμε και να πείσουμε για τον μηδενισμό της επαίσχυντης λίστας Αγνοουμένων ατόμων.

Το ΔΣ της Επιτροπής ευχαριστεί θερμά τον κ. Ανδρέα Στάρφα για την προσφορά του τόσο στον επανασχεδιασμό όσο και στην υλοποίηση της ιστοσελίδας μας, προκειμένου να φέρουμε ακόμα πιο κοντά στον κόσμο τις δράσεις μας σχετικά με το μείζον ανθρωπιστικό θέμα.

Του θέματος των Αγνοουμένων μας…

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.
*
*