Πανελλήνια Επιτροπή Γονέων & Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων & Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας

Ετήσια Γενική Συνέλευση Πανελλήνιας Επιτροπής

Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 10:30 πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση της Επιτροπής στην αίθουσα Τερψιχόρη της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ – Σαρόγλειο Μέγαρο).

Τα μέλη ενημερώθηκαν για τις δράσεις της Επιτροπής, ενώ παράλληλα εγκρίθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός. Επίσης συζητήθηκαν θέματα άμεσης επίλυσης και ανακοινώθηκαν οι δράσεις της Επιτροπής για το επόμενο έτος.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης το ΔΣ ανακήρυξε τον κ. Δημήτριο Κόγια επίτιμο μέλος και τον βράβευσε για την πλούσια και πολυετή προσφορά του στην Επιτροπή.

Παράλληλα αναγνώστηκαν χαιρετισμοί από την Παγκύπρια Οργάνωση Συγγενών Αγνοουμένων, τον Επίτροπο Προεδρίας κ. Φώτη Φωτίου και τη ΔΕΑ.

Η Συνέλευση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση όλων των μελών και του ΔΣ να συνεχιστεί η δυναμική διεκδίκηση για τη διερεύνηση της τύχης και του τελευταίου αγνοούμενου.

Το ΔΣ απευθύνει θερμές ευχαριστίες στα μέλη για την παρουσία τους και στη Λέσχη Αξιωματικών για την άρτια οργάνωση της Γενικής Συνέλευσης.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.
*
*