Πανελλήνια Επιτροπή Γονέων & Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων & Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας

Συγχαρητήρια στον νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη

Με την ευκαιρία της εκλογής του κ. Νίκου Χριστοδουλίδη στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα της Κύπρου, ως όγδοος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια και τις πιο θερμές ευχές για κάθε επιτυχία στα ύψιστα εθνικά του καθήκοντα.

Το ζήτημα των Αγνοουμένων αποτελεί την τραγικότερη πτυχή του Κυπριακού ζητήματος και πρέπει να τίθεται υπεράνω των όποιων πολιτικών σκοπιμοτήτων, γεγονός που επιβεβαιώθηκε από την πρόσφατη συνάντηση της Επιτροπής με τον κ. Χριστοδουλίδη. Ενός ανθρώπου που γνωρίζει καλά το μεγάλο ανθρωπιστικό ζήτημα, από όποια θέση ευθύνης κατείχε, και ο οποίος κατά την θητεία του ως Υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας ήταν στο πλευρό των συγγενών, ένωσε τη «φωνή» του στις προσπάθειές μας για εντατικοποίηση των προσπαθειών διερεύνησης της τύχης των υπερασπιστών της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέλαβε σημαντικές πρωτοβουλίες για την ανάδειξη του ζητήματος και κινητοποίησε φορείς και οργανισμούς προκειμένου να αναδειχθεί και να βοηθηθεί το έργο που επιτελείται στη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους (Δ.Ε.Α.).

To Δ.Σ. της Πανελλήνιας Επιτροπής προσβλέπει στη συνέχιση της επιτυχημένης και αγαστής συνεργασίας του με τον κ. Χριστοδουλίδη προκειμένου να γιγαντώσει ακόμα περισσότερο τη φωνή του σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.
*
*