Πανελλήνια Επιτροπή Γονέων & Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων & Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας

Καλλιτεχνική δημιουργία του 4ου Νηπιαγωγείου Καρδίτσας για τον Αγνοούμενο Γρ. Ραχωβίτσα

Τα παιδιά στο 4ο Νηπιαγωγείο Καρδίτσας… διδάσκουν για τους Αγνοούμενους!

Με πρωτοβουλία του Διευθυντή του Σχολείου κ. Σεραφείμ Νούκα και του διδακτικού προσωπικού δημιουργήθηκε μια καλλιτεχνική δημιουργία, ένα συγκινητικό αφιέρωμα στον Αγνοούμενο Συνταγματάρχη, Γρηγόρη Ραχωβίτσα.

Έναν από τους πολλούς Καρδιτσιώτες Αγνοούμενους, η τύχη του οποία αγνοείται εδώ και 49 χρόνια, μετά το «μαύρο» καλοκαίρι του 1974 και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Για τις ανάγκες του αφιερώματος το 4ο Νηπιαγωγείο Καρδίτσας βρέθηκε στον τόπο καταγωγής του Αγνοούμενου Συνταγματάρχη, στον Άγιο Ακάκιο του Δήμου Μουζακίου Καρδίτσας και συνομίλησε με συγγενείς του Αγνοούμενου και τον Πρόεδρο του χωριού, ενώ προβάλλονται και στιγμιότυπα από τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Συνταγματάρχη Ραχωβίτσα που πραγματοποιήθηκαν το καλοκαίρι του 2022 στο χωριό του υπερασπιστή της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο εκπαιδευτικό προσωπικό και στον Διευθυντή και ένα μεγάλο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στα παιδιά!

Στο μέλλον της Ελλάδας!

1974-2023: ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ – «ΜΑΧΗ» ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΩΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΜΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.
*
*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.