Πανελλήνια Επιτροπή Γονέων & Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων & Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας

Προτεραιότητα η διακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων για την Κυβέρνηση

Αν. Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Το μεγάλο ανθρωπιστικό θέμα της διακρίβωσης της τύχης των αγνοουμένων μας αποτελεί πρώτιστη προτεραιότητα για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Κυβέρνηση του, αναφέρει σε γραπτή δήλωση του ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Κυβέρνηση επιθυμούν να εκφράσουν ευχαριστίες προς τον κ. Θεόφιλο Θεοφίλου, ο οποίος υπέβαλε την παραίτηση του, για προσωπικούς λόγους, από τη θέση του εκπροσώπου της ελληνοκυπριακής κοινότητας στη ΔΕΑ στις αρχές Μαρτίου, για τις υπηρεσίες που προσέφερε».

«Η Κυβέρνηση αποδίδει ύψιστη σημασία στο έργο και τις υπηρεσίες της ΔΕΑ και θα συνεχίσει να προσφέρει τη μέγιστη στήριξη στο έργο και στις προσπάθειες που επιτελεί το Γραφείο του Εκπροσώπου της ελληνοκυπριακής πλευράς», προσθέτει.

Σημειώνει τέλος ότι «για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Κυβέρνηση, το μεγάλο ανθρωπιστικό θέμα της διακρίβωσης της τύχης των αγνοουμένων μας αποτελεί πρώτιστη προτεραιότητα και σε αυτό το πλαίσιο καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για διακρίβωση της τύχης τους».

Πηγή: http://offsite.com.cy

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.
*
*