ELEVATE YOUR BUSINESS WITH

Limitless customization options & Elementor compatibility let anyone create a beautiful website with Valiance.

starfas 17 Δεκεμβρίου, 2019 Δεν υπάρχουν Σχόλια

Καλά Χριστούγεννα-Καλή Χρονιά

Αυτά τα Χριστούγεννα ας αναστήσουν το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, ας ζεστάνουν τις παγωμένες καρδιές τους και ας χαρίσουν σ’ αυτούς που αγωνίζονται την ζωή που τους αξίζει.

Το 2020 η φλόγα της αγάπης να καίει για να ζεσταίνει, να μαλακώνει τις καρδιές όλων και να δώσει φως στις δεκάδες περιπτώσεις Αγνοουμένων μας, η τύχη των οποίων παραμένει αδιευκρίνιστη εδώ και 45 χρόνια!

Υγεία, ευτυχία, ελπίδα και Καλή Χρονιά.

*Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο για τους Αγνοούμενους, υπενθύμιση της απουσίας τους…

Η φωτογραφία είναι από το καθιερωμένο στόλισμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου για τους Αγνοούμενους, που πραγματοποιήθηκε και φέτος στο προαύλιο του Δημαρχείου Λευκωσίας στην Πλατεία Ελευθερίας, που διοργάνωσε η Παγκύπρια Οργάνωση Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων σε συνεργασία με τον Επίτροπο Προεδρίας κ. Φώτη Φωτίου και την Ομάδα Εθελοντών Πεζοπόρων Ραδιομαραθωνίου.

Write a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *