Πανελλήνια Επιτροπή Γονέων & Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων & Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας

Αναβολή προβολής της ταινίας «Η σφαίρα υπάρχει μέσα μου»

Με βαθύ αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις νέες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, όσον αφορά την εξάπλωση του κορονοϊού (COVID-19) στην χώρα μας, το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας ανακοινώνει την αναβολή της προβολής της ταινίας «Η σφαίρα υπάρχει μέσα μου» που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 12 Μαρτίου, στις 19:30, στο Σπίτι της Κύπρου (Ξενοφώντος 2Α), στο Σύνταγμα, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας των συμπολιτών μας.

Το Δ.Σ. της Επιτροπής μας δεν θα προχωρούσε σε μία διοργάνωση η οποία θα μπορούσε να θέσει σε πιθανό κίνδυνο την υγεία των συγγενών των Αγνοουμένων, των θεατών και των εργαζομένων στο «Σπίτι της Κύπρου» και τονίζει πως οφείλουμε όλοι στην προστασία του συμπολίτη μας έναντι της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Σχετική ανακοίνωση από το «Σπίτι της Κύπρου» για την αναστολή όλων των προγραμματισμένων εκδηλώσεων μέχρι την 20η Απριλίου δημοσιεύτηκε σήμερα, 9 Μαρτίου 2020.

Η Πανελλήνια Επιτροπή Γονέων και Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας οφείλει να ευχαριστήσει θερμά την Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας και το Σπίτι της Κύπρου, που έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την πρώτη πανελλαδική προβολή της ταινίας καθώς επίσης τον Πάμπο Χατζηπαναγή, τους συνεργάτες του αλλά και όλους τους συντελεστές της ταινίας που προσπάθησαν, όχι μόνο να ευαισθητοποιήσουν με μοναδικό τρόπο το κοινό αλλά και να προβάλλουν το θέμα των Αγνοουμένων και κυρίως την απουσίας τους.

Η προβολή της ταινίας θα οριστεί σε νέα ημερομηνία και θα ενημερωθείτε έγκαιρα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.
*
*