Πανελλήνια Επιτροπή Γονέων & Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων & Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας

Στολίζουμε το Δένδρο των Αγνοουμένων μας στην Αθήνα

Σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης, για το ανθρωπιστικό θέμα των αγνοουμένων, το Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας σε συνεργασία με την Νεολαία Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Απόδημων Κυπρίων (ΝΕΠΟΜΑΚ), διοργανώνουν τον στολισμό «Χριστουγεννιάτικου Δένδρου των Αγνοουμένων».

Φέτος είναι τα 47α Χριστούγεννα που οι οικογένειες των Αγνοουμένων μας αναμένουν απαντήσεις για την τύχη των αγαπημένων τους προσώπων και είναι μετά από 47 Χριστούγεννα που αναζητούμε ακόμη πέραν των 800 Αγνοουμένων μας.

Η Νεολαία ΕΚΕ, ΟΚΟΕ & ΝΕΠΟΜΑΚ Ελλάδος προσκαλούν τους πολίτες στην εκδήλωση στολισμού «ΔΕΝΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ» με φωτογραφίες των Αγνοουμένων. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Πέμπτη 9/12/2021 και ώρα 18:00 στην πλατεία ΚΟΡΑΗ Αθηνών (στάση Πανεπιστήμιο κόκκινης γραμμής μετρό).

Η μέρα αυτή είναι συμβολική, διότι τιμάται η παγκόσμια μέρα μνήμης των θυμάτων των Γενοκτονιών και έχει σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου που θα διέρχεται από εκεί.

ΑΣ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΜΑΣ!

Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Επίτροπος Προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Φώτης Φωτίου και η Παγκύπρια Οργάνωση Συγγενών Αγνοουμένων καθώς επίσης και η Πανελλήνια Επιτροπή.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.
*
*