Πανελλήνια Επιτροπή Γονέων & Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων & Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Γ.Σ.

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 10:30 η ετήσια Γενική Συνέλευση της Επιτροπής στην αίθουσα Τερψιχόρη της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ – Σαρόγλειο Μέγαρο). 

Τα μέλη ενημερώθηκαν για όλες τις δράσεις και ενέργειες της Επιτροπής, ενώ παράλληλα εγκρίθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός. Επίσης συζητήθηκαν θέματα άμεσης επίλυσης και ανακοινώθηκαν οι δράσεις της Επιτροπής για το επόμενο διάστημα. 

Στη φετινή Γενική Συνέλευση, η Πανελλήνια Επιτροπή είχε την χαρά να φιλοξενεί τον Πρόεδρο της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αγνοουμένων κ. Νίκο Σεργίδη, ο οποίος απηύθυνε και σχετικό χαιρετισμό. 

Παράλληλα αναγνώστηκε από την απερχόμενη Πρόεδρο της Πανελλήνιας Επιτροπής κα. Καλμπουρτζή χαιρετισμός από τον Επίτροπο Προεδρίας κ. Φώτη Φωτίου ενώ παρουσιάστηκαν στα μέλη μας ενημερώσεις της ΔΕΑ αλλά και του νομικού εκπροσώπου της Πανελλήνιας κ. Νίκου Κωνσταντόπουλου για θέματα που άπτονται του ανθρωπιστικού μας ζητήματος. 

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.  

Η Συνέλευση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση όλων των μελών και του ΔΣ να συνεχιστεί η δυναμική διεκδίκηση για τη διερεύνηση της τύχης και του τελευταίου Αγνοούμενου. 

Το ΔΣ απευθύνει θερμές ευχαριστίες στα μέλη για την παρουσία τους και στη Λέσχη Αξιωματικών για την άρτια οργάνωση της Γενικής Συνέλευσης. 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.
*
*