Πανελλήνια Επιτροπή Γονέων & Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων & Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας

Χρόνια Πολλά στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας

Ανήμερα της εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, οι Έλληνες τιμούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις μας και η Ορθοδοξία μας εορτάζει την Είσοδο της Παναγίας στα Άγια των Αγίων. 

Το Έθνος μας τιμά τη διπλή αυτή εορτή και αποδίδει αναγνώριση και σεβασμό στις Ένοπλες Δυνάμεις για την προσφορά τους στην πατρίδα. 

Η 21η Νοεμβρίου είναι και η μέρα που με υπερηφάνεια, συγκίνηση και υπέρτατο σεβασμό θυμόμαστε όλους εκείνους τους Έλληνες, επώνυμους και ανώνυμους, που πολέμησαν στα πεδία των μαχών για την Ελευθερία της Πατρίδας μας, υπέρ βωμών και εστιών, για τα Ιερά και τα Όσια της Πατρίδας μας. 

Με μια σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν χθες, 21 Νοεμβρίου, εορτάστηκε η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων και των Εισοδίων της Θεοτόκου, Προστάτιδας των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Η Πανελλήνια Επιτροπή, κατόπιν πρόσκλησης από το ΓΕΕΘΑ, παρέστη στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής δια της Προέδρου κας Μαρίας Καλμπουρτζή και του Αντιπροέδρου κ. Γρηγόρη Ραχωβίτσα. 

Η Υπεραγία Θεοτόκος και Υπερμάχος Στρατηγός, να προστατεύει και να καθοδηγεί τις γυναίκες και τους άνδρες όλων των Σωμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων που εγγυώνται την ασφάλειά μας και υπερασπίζονται την Εθνική Ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας. 

Χρόνια πολλά!

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.
*
*